در معامله و تنظیم قراردادهای مختلف، توجه به یکسری مسائل و رعایت آن، باعث پیشگیری از بروز مشکلات زیادی می شود.

« اصول محکم کاری یک معامله »

 

1_ مال در وثیقه، رهن و توقیف نباشد :

خریدار باید اطمینان یابد که مال در وثیقه، رهن و یا در توقیف نباشد.روشی که میتواند کارساز باشد، استفاد از کد رهگیری و استعلام از ثبت اسناد است.در صورتی که مورد معامله ملک است، بررسی توابع، منضمات، ملحقات و مشاعات ملک توسط خریدار الزامی است. ( آب، گاز، برق، تلفن ، پارکینگ ، انباری و ...)

2_ احزار سمت فروشنده :

درصورتی که شخص امضاکننده خود مالک نیست، بلکه وکیل، ولی یا قیم مالک است ، بررسی دلایل احراز سمت آنها توسط خریدار لازم است .

3_ عدم پرداخت کل قیمت معامله :

خریدار تا زمانی که مورد معامله را دریافت نکرده است یا اینکه مورد معامله با سند رسمی به وی منتقل نشده است، از پرداخت کل قیمت خودداری کند. در پرداخت مابقی قیمت از طرف خریدار، تعین زمان و ذکر این نکته که در صورت عدم پرداخت در تاریخ مقرر، فروشنده میتواند فسخ معامله را اعلام کند... 

4_ استفاه از چک تضمینی در پرداخت ها :

یکی از بهترین روش های پرداخت، استفاده از چک تضمینی است. زیرا این روش باعث میشود تا فروشنده نتواند منکر دریافت وجه شود. درصورت برگشت خوردن چک، مطالبه وجه چک امکان پذیر است و امکان برهم زدن معامله وجود ندارد، مگر اینکه در قرارداد ذکر شده باشد.

5_ درج امضای همه مالکان : 

درصورتی که تعداد مالکان زیاد بوده و یکی از آنها عهده دار مذاکره با خریدار باشد، حتما باید قولنامه توسط تمامی مالکان امضا شود، مگر اینکه به یکی از مالکان، وکالت فروش بدهند .

 

نگین موسوی
کارشناس تبلیغات و پشتیبانی

کارشناس تبلیغات و پشتیبانی

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما به دیگران نمایش داده نمیشود*

تاکنون دیدگاهی در مورد این مطلب ثبت نشده است!